Странност с фрийланс семинара

Публикувано / posted 2010-12-05 в категория / in category: Други
  

За добро или за лошо не стигнах до фрийланс семинара. Това, което силно ме учудва са две неща:

  • всичките 100+ места са били заети -- никога не съм си представял, че може да има толкова хора, които да се заинтересуват от подобно мероприятие (my bad)
  • повече от една седмица след семинара има всичко на всичко един блог постинг с отзив от него. Не ми се вярва останалите 99+ присъстващи да са дотолкова не-впечатлени, че да не драснат поне по два реда… wtf ffs?

One Response to “Странност с фрийланс семинара”

  1. Кратко включване от мен.

    Местата бяха около 120-130 заети и наистина залата беше пълна. По стар български обичай (а и защото събитието беше безплатно) последните 2 дни имаше огромен 'трансфер' на хора -- отписаха се десетина човека, в последния момент вмъкнахме още 4-5 закъснели за записване, а на самия семинар непредвидено отсъстваха 10-тина записани.

    Относно обратната връзка, истината е, че и аз наистина съм разочарован. За eventx-и, уебити и какво ли още не се пише от по 10-тина човека, дори да няма причина да се прави. Смятам, че семинарът за фрийлансъри бе много добро изпълнение в чудесна зала и организацията, макар и не перфектна, беше на достатъчно добро ниво, за да има поне няколко блогпоста. Но уви.

    Ние самите сме доста ангажирани и не остава време да качим презентациите. Иначе има и видео материали, но са в суров вид и няма кой да ги обработи. Така че ще имаш възможност да видиш част от събитието скоро, ако имаш желание.

Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image