За президента Буш и други охранявани персони

Публикувано / posted 2007-04-26 в категория / in category: Други, Коментари
  

Днес прочетох разни статии, че Буш щял да идва юни месец в България. За охраната щяли да бъдат ангажирани не знам си колко хиляди полицаи (в различните издания -- различни цифри. Абе хора, откъде ги вадите тия цифри?!? Генератор на случайни числа?! Не би ли трябвало да идват от едно и също място -- пресцентъра на МВР (А пък те как са го сметнали -- това отделен въпрос)). Отделно: "Само US изтребители ще летят над София" -- това пък откъде-накъде. Май станахме вече поредния щат на USA? Че махнете визите барем (ЕС натиска САЩ да ни махнат визите).

Явно докато Буш е тук пак цяла София ще бъде блокирана и ще има едно късане на нерви… Май ще си взема отпуска за този период -- миналата година го открих този номер , когато беше срещата на НАТО(?). Открих го случайно де -- просто си бях взел няколко дена да си свърша малко лична работа и слушах разни познати как са се изнервили и са си изхабили лимита от псувни за до края на годината…

Тук е мястото да спомена и няколко нашенски тутманици, които с усвоили добре номерата на Бай Тошо:

  • всеки делничен ден към 19:00 по "Васил Левски" към попа се пускат две коли със сини лампи. Не знам кого возят, но катаджиите на Гурко и Левски настройват светофарите да пускат само по Левски и съответно по Гурко става лудница, която не се оправя в следващите 20-30 минути. Понякога "зелената вълна" е по 5-6-7 минути и се почват едни класкони, музика (за душата)…
  • отново в делничните дни, към 10:00 има същото изпълнение по "България" на светофара на НДК. На "България" свети зелено, докато за идващите от "Пирогов" си свети червено поне по 4-5 и повече минути. Колоната понякога стига до предишния светофар. Ако човек улучи края на "зелената вълна" и се окаже последен на опашката, не му мърдат поне 10 минути докато му дойде реда да се "мушне" през светофара.

Думата ми тук не е за това дали трябва да се осигурява такъв "комфорт" и сигурност на нашите политици/тутманици.

Яд ме е на господа КАТаджиите, че се презастраховат и вместо да пуснат "зелена вълна" за 1-2 минути, те прекаляват в мазните си опити да угодят на някой "управляващ".

"Пичове" от КАТ: още ме е яд на вас, че ми загубихте 2 дена за регистрацията на колата. Нямам псувни вече за вас… Да вземете да се стегнете, какво ли?


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image