Фитнес за програмисти 2 (един месец по-късно)

Публикувано / posted 2007-09-17 в категория / in category: Други
  

biceps.jpgВече измина малко повече от месец откакто тръгнах на фитнес и мисля, че е дошло време да споделя някой впечатления.

Първото и най-важно е, че противно на някои мои очаквания се оказа, че да се ходи на фитнес си е кеф. Особено докато бях отпуска с нетърпение очаквах да дойде време за тръгване към залата.

Второ: Голям кеф си е и състоянието след фитнеса, като се изкъпе човек и в съответствие на най-здравословните практики се опъне да изпуши една цигара :-).

Трето: Определено си има ефект върху цялостноо състояние -- чувствам се бодър и свеж дори и след малко сън, което е изключително необичайно за мен.

Четвърто: тичането на пътека sucks. Страшно уморително е, но засега успявам да се насиля всеки път да тичам -- все пак съм тръгнал шкембе да свалям и няма как да се избегне "аеробиката"

Та така.

Резултатите са, че за месец и малко свалих 3 килограма и сега съм 74 при ръст 175. Целта ми е 68 кг и за постигането й май ще отидат поне още 2 месеца…

Едно важно уточнение: ако решите да започнете да ходите на фитнес определено ще ви е необходим човек,който да ви светне на някои основни неща иначе е възможно да изгубите много време в безсмислени/опасни упражнения. Ако не ви се намира такъв приятел -- в повечето зали си има фитнес инструктури, които срещу сумата от 10-50 лева ще ви обяснят кое как се прави и евентуално ще ви съставят програма според вашите цели.


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image