Странни / забавни фрази за търсене или как посетителите достигат до блога ми

Публикувано / posted 2007-09-19 в категория / in category: Забавни, Некои съображения
  

logo_plain1.pngМинаха няколко месеца откакто имам блог и тия дни седнах да видя какви посетители имам и какво ги е довело тук. Като съм си преглеждал статистиката от време на време съм забелязвал, че понякога имам посетители, които са доИли чрез използване на доста странни фрази за търсене в Google. Един-два пъти даже се посмях добре. Ето и списък по честота на търсене с коментари:

1. Безспорен номер едно е фразата "Ставай страна огромная" и тя "изненадващо" води към постинга Ставай, страна огромная. Силно ме учудва интереса към тази песен и текста й. Честно казано, песента си е много яка, създава едно плътно чувство, усещане за могъщество и устременост, но никога не съм мислил, че в наши дни толкова народ ще прояви интерес.

2. "Кръводяряване" води към Кръводаряване или как да дам кръв. Това е най-смислената фраза за търсене. С този постинг съм най-горд, надявам се да върши работа на хората и да премахва излишните страхове, когато става дума за кръводаряване.

3. "php6" -този месец стана особено популярна фраза, верояно шумотевицата от наближаващото пхп6 си казва думата.

Толкова за сериозните неща, сега да минем на забавната част.

Ето този постинг: Блондинките и firmware им съдържа, някои по-пиперливи думички (в сравнение с книжовния език. В сравнение с нормалния език, които използвам са си направо като за детски песнички). След като го публикувах започнаха да се мъкнат със следните фрази.

"лапане на пишки"

"как се лапат пишки"

"блондинки лапат яко"

"всичко за пишката"

и т.н…

Това определено ме развесели. Любознателни хлапета, брей…

По наши времи таквиз нища нямяше -- най-многу да си покажем някоя снимка с голи цици на Саманта Фокс. Който имаше снимка на изцяло гола жена веднага му се вдигаше рейтинга до небесата. А пък адаша ми Огнян направо изби рибата и се издигна до статут на господ с това, че беше намерил някаква софт порно книга на баща си и я носеше в училище.

Имаедин друг постинг: Гащички, бикини, килоти, прашки, катапулти

Колко народ се изсипа търсейки "килоти", "прашки" или "бикини" направо не е за вярване… За капак и някакъв пич се довлече с "катапулти warcraft 2". Сори батка, катапултите свършиха, но имаме още килоти, нп.

Какви са изводите? 'ми изводите са, че не случайно наричам интернета интерсвинщина. 80% от търсенията са със сексуална насоченост. На човек му идва да стане порно продуцент, вместо да си води блогче.

… и да вземе най-накрая някой да направи един интернет магазин за дамско (и бабешко) бельо. Омръзна ми от тия "килоти" в статистиката на блога…


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image