Топ 3 забавни фрази за търсене на посетителите за 2010

Публикувано / posted 2011-02-08 в категория / in category: Забавни
  

Общо взето редовно си преглеждам статистиката за посещенията на блога и често обръщам внимание на фразите за търсене, използвани, за да се стигне до него. От време на време попадам на бисери.

3. Как се лапат пишки

Момичета, оценявам вашия интерес към тази изключително важна и полезна за обществото тема, но за съжаление единственото горе-долу по темата в този блог е Блондинките и firmware им.

2. Моята пишка

Нормално е за един пубертет неговата пишка да е център на вселената му и явно е решил, че тя би представлявала интерес и за чичо Гугъл (не, че той не е дърт педофил и заклет порно фен (справка: резултатите от търсене), ама чак пък толкова)…

Също така, съвсем спокойно тази фраза за търсене можеше да е на заглавието на книгата на Хитлер, ако по времето, когато е бил в затвора е имало порно списания и съответно историята щеше да тръгне в съвсем друга посока.

1. Ебе ми се

МУАХАХАХАХАХА! Оф, не мога… :-DDDDD… Aбе пичове, aма моля ви се! Какво ще стане ако всеки, на който му се ебе зaпочне да занимава чичо Гугъл с това… OMG!!!

А и, между другото, какво разрешение на проблема си очаквате да намерите в един блог?! Постинг от типа: "Абе, намират ми се тука излишни две дългокраки мадами. На някой да му се поебва случайно?"


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image