Костов, хиено…

Публикувано / posted 2011-05-19 в категория / in category: Да се чувстват напсувани
  

Днес прочетох следното изказване на Иван Костов във връзка със смяната на транспортния министър:

„Товарните превози продължават да намаляват, а железниците губят товари постоянно. Продължава да пада средната скорост на движението на влаковете. Правителството се хвърля да строи магистрали, а те доунищожават железниците. Това е пълна каша в управлението и показва пълна немощ да се преодолее проблемът на БДЖ”

Преди когато се дадоха пари за БДЖ, защо се наливали в БДЖ, а не в магистрали… сега мърмори обратното. Не знам какво толкова се е овълчил напоследък и с повод и без повод бълва змии и гущери, но определено мисля, че от всичките политици в БГ той е най-добрия манипулатор и демагог. Браво Иване, браво Костов…


2 Responses to “Костов, хиено…”

  1. Фил says:

    Абе не знам, ама това за влаковете си е баш както си го казва. Не че съм запален костовист, но железниците наистина се преебават за да вървят фирмите за автобусни преводи не некой близки роднини и видни бизнесмени.

  2. Огнян says:

    Честно казано, за мен лично, а вероятно и за повечето хора много по-важни са магистралите.
    Между другото, двете неща не са непременно взаимноизключващи се, както е видно в страни като Германия и Холандия, където има разкошни магистрали и въпреки това влаковете (пътническите) се ползват много.
    А относно чичко Костов :-) : дразни ме, че опитвайки се да налее вода в собствената си мелница, нерядко противоречи на собствените си изказвания отпреди няма и година… Да не говорим, че 8 години беше във власта (мин.фин + министър председател) -- защо тогава не направи нещо за железниците, като е толкова загрижен за тях…

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image