СДС eof

Публикувано / posted 2011-09-04 в категория / in category: Некои съображения
  

Тези дни имах доста работа и не успявах да изгледам новините внимателно, но ми направи впечатление някакво шикалкавене от страна на ДСБ по отношение на присъединяването към коалицията за президенстките избори. Не бях успял да чуя точно за какво ставаше въпрос и по инерция бях решил, че това е поредния маймунджилък на Иван Костов, за да привлече медийно внимание. Днес най-накрая изгледах новините внимателно и "оли-божи", разбрах за какво била цялата работа. В един репортаж видях така наречената коалиция събрани на едно място: Мартин Димитров и до него нахилени застанали тези не-корумпирани, не-боклуци Стефан Софиянски и Евгени Бакърджиев. ДСБ заради тях не били искали да се присъединят официално към коалицията, но щели да подкрепят техния кандидат. Цялата работа с дърпането на Иван Костов ми прилича на поговорката "Присмял се хърбел на щърбел".

А по отношение на Мартин Димитров: бравост, е този път вече успя да закопаеш СДС…

Чудя се само едно: не е възможно МД да е толкова малоумен, че да го прави това от глупост. Това е "умишлена зловредност" и ми е много интересно: каква точно е идеята в това да бъде заличено СДС и кой има полза от това (освен Иван Костов (и дали той е успял да хлъзне Мартично в този капан?))?

Забележка: всеки по свое усмотрение да зачерта излишните "не-"-та

Нещо, което съм писал преди 2 години, което явно се явява предишен епизод от сериала "Да затрием СДС": СДС, убихте Кени, you bastards!

Забележка 2: eof =end of file.


5 Responses to “СДС eof”

  1. Иван Костов и Мартин Димитров (!) имат интерес от съществуване на Синя коалиция, защото най-малкото им спестява взаимна люта борба за едни и същи избиратели, при положение че са на ръба на оцеляването. Мартин Димитров замени партньорска партия с реални избиратели за няколко фантома във файтони. При положение, че единият от двамата партньори го играе зомбиран, как да реагира другият. Освен да направи някакви усилия да предотврати бурна война между двете партии, като откаже да влиза в драми за президентската кандидатура, друго какво да направи?

  2. Огнян says:

    Не бях поглеждал нещата от тази гледна точка. Определено звучи логично и обяснява "дърпането" на Костов, но в такъв случай не би ли следвало тотално да се разграничи от СДС при положение, че те са тръгнали към края си и така само може да отнесе някой негатив, оставайки с тях?

  3. Това не елиминира „войната“, а само я прави абсолютно неизбежна и унищожителна

  4. Огнян says:

    Без да претендирам, че разбирам нещо от политика, но все пак ми е чудно: каква война срещу умряло куче? Костов не е ли добре да ги изчака да доумрат, да бие два шута на трупа и да се снима до него като победител и обединител на дясното…

  5. Не знам ;-) Аз не виждам печеливш ход, само сравнително ограничаващи щетите

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image