Никога вече Samsung

Публикувано / posted 2011-12-21 в категория / in category: Android, Да се чувстват напсувани
  

В тази новина се казва, че Samsung били публикували план за upgrade на Android телефоните си до ICS, т.е. до Андроид 4.0. В него не е включен моят телефон Galaxy S, който само до преди година се водеше флагманския им (и съответно струваше маса пари). Не стига, че забавиха с година update-а до Froyo, а сега смятат да оставят сами в тъмното всички собственици на Galaxy S. Всичкото това се случва отгоре на масата бъгове и простотии, които направиха с модификациите си на Android досега (най-известният от които е така наречения "лаг", който се дължеше на неудачния избор на файлова система за swap-a и който и до ден днешен си го къткат).

Тъй като са последните дни на декември, вече съм си изразходвал лимита от сочни псувни за тази година, затова не мога да напиша половин страница от тях по адрес на Самсунг.

Бях им един от най-верните клиенти -- монитори, принтери, дискове, телефон (и се гласях за още един тяхно производство следващата година) и т.н., но се опасявам, че повече не мога да им търпя тотално неадекватната политика по отношение на софтуерните update-и.

Никога вече Samsung.


3 Responses to “Никога вече Samsung”

 1. Светльо says:

  Всички толкова плюят Нокиа, а все още са си най-добрите телефони … дори старият им симбиан ( s60 ) се държи по добре от андроид 2.1 …
  В момента съм с SE X8 и в един момент алармата ми спря да звъни и вече не се чува … както си работеше просто един момент реши да спре, понякога звъни де, ама е на случайност май … андроид е прекалено прехвален а с него и самсунг тъй като са доста обвързани с него ( по отношение на телефоните ).

 2. Огнян says:

  Нокия си е за плюене с това, че изостави симбиан и мина на Виндовс…
  За алармата: виж да не би да има някаква "екстра" на телефона да не звъни ако е захлюпен по очи (с екрана надолу). При самсунг има такъв "feature" и ако не го знае човек може да пропусне много аларми и позвънявания.

 3. Светльо says:

  Ами по принцип винаги го оставям с екрана нагоре, тъй като съм свикнал че на нокиата ми тонколонките бяха отпред …
  Нокиа е за плюене по скоро заради Меего тъй като ми изглежда много много добра ОС, все още има малки надежди за нея де …

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image