Марата, гражните клетки и балконите

Публикувано / posted 2012-02-20 в категория / in category: Да се чувстват напсувани, Некои съображения
  

Всичката мара втасала, а те тръгнали да "борят" гаражните клетки и да глобавят за остъклени балкони.

Управляващите, вие олигофрени ли сте?

Не е ли по-добра идея, вместо да харчите за разрушаване и местене на гаражни клетки (които в 90% от случаите на никого не пречат) да пооправите малко пътищата (заради които цяла София и България ви псува)!?

"Няма да се плащат глоби за незаконно остъклените балкони, ако собствениците им се включат в програмата за топлоизолация на сградите с европари"

Относно горния цитат от статията: явно някой не особено умен подлизурко е взел идеята на ББ за изкарването на спестяванията на хората чрез инвестирането им в саниране прекалено присърце, напъвал е мозъчето си няколко дни и е измислил този гениален слоган "санирайте и няма да ви глобяваме". Съвсем за малоумни ни взехте…

Отделно:

Една проста сметка: махаш 5000 гаражни клетки (колкото са в София) и получаваш поне 2х5000 вбесени гласоподаватели.

Глобяваш собствениците на 40-50000 апартамента за остъклени балкони и получаваш още поне 2×50 0000 вбесени гласоподаватели.

Дами и господа управляващи, вие явно вярвате, че края на света ще е тази година. Ако обаче вземе, че се размине да имате предвид, че ако така продължавате на следващите избори я имате 3-4% от гласовете, я не.

 


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image