Необясними странности

Публикувано / posted 2012-05-05 в категория / in category: Други
  

От известно време ми се случва следното: вървя си по улиците /  возя се в метрото / чакам на публично място (попа) и току мине някой НЕпознат човек, усмихне ми се и ми каже "Здрасти". Следва моментално превключване на мозъка на най-бърза предавка, за да се сетя кой е този човек, познавам ли го, но в крайна сметка не успявам да измисля нищо и просто сконфузено смотолевям и аз "Здрасти".  По принцип не помня лица на хора и се успокоявах, че може да съм ги срещал някъде преди доста време по работа или нещо такова, но цялата странност е, че напоследък започва да се случва прекалено често -- ако преди ми се е случвало такова нещо 2-3 пъти в годината, сега ми се случва 2-3 пъти в месеца. Още по необяснимото е, че тия дни ми случи такова нещо с мегаразкошни мадами, което до такава степен ме изненада, че едва ли не отидох до първото огледало да проверя да не би случайно да съм се превърнал в Брат Пит или Джорж Клуни :-). Всъщност въобще не ми е смешно, weird си е…

Преди години ми се беше случило подобно нещо, когато един мой познат "си немал работа" и ме беше "похвалил пред строя" на курса който води. Случи се така, че бяхме седнали с един приятел да порнем по бира в Happy-то на Раковска и точно в същия момент лекцията за деня свършила и курсистите се изсипаха и те в същото заведение. Имах доста странното изживяване да видя как 10-тина човека ме сочат и си шушукат нещо. Както е да е, след около 20 минути се появи и моят познат и работата се изясни.

Проблемът е, че сега обяснение няма -- прегледах интернета да не би случайно да се е появило пак някое старо видеоклипче, където участвам. Потърсих и с гугъл да видя, дали някой не ме изтипосал някъде. Проверих по два пъти да не би да съм публикувал без да искам  някое от клипчетата, които съм подготвил за PHP и Android програмиране. Няма, всичко си изглежда нормално, не съм се превърнал в тиливилизионна звиздъ.

Странно…

Та да ви питам и вас: Случайно да сте видели  да са ми "разлепили" снимката някъде? :-)


2 Responses to “Необясними странности”

  1. Фил says:

    Ее, как може да се чудиш какво се случва? Такива случки са индикатор само за едно -- променят нещо по матрицата. :-D

  2. Огнян says:

    Оф, да бе… :-)
    Като са почнали да променят, поне да нацъкат повечко lady in red… :-)

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image