Fair play -- продължението

Публикувано / posted 2012-08-12 в категория / in category: Забавни, Некои съображения
  

Вероятно не сте могли да се спасите и поне веднъж ви се е наложило да гледате дебилните реклами на "Fair play"  кампанията. Основният проблем с тях е, че нещо им се губи смисъла. Под формата на псевдо забавни сценки се опитват да пробутват някаква идея, но нещо не става много ясно каква. Аз като съвестен гражданин ще обясня "какво е искал да каже автора" или какво е трябвало да бъде продължението на клипа:

В клипчето с Асен Блатечки посланието е ясно -- ако сте стара мома и фенка на Асен Блатечки и искате той да ви дойде на гости (пък може и да ви излезе късмета) всичко, което трябва да направите е да изтеглите няколко филма с негово участие от торентите, да заредите хладилника със саламче (най-добре нарязано, може и ракийка да приготвите) и след това сядате на кухненската маса и чакате да се появи. Как той ще разбере, че сте изтеглили негови филми, за да знае, че трябва да дойде? Не се притеснявайте, той е братовчед на Феята на зъбчетата. Ако все пак вземе, че не се появи -- не унивайте, а си поръчайте такава тениска.

В клипчето с Криско просто са отрязали края, а именно: След като той потегля с колата на мол-кифлата, тя бърка в дамската чантичка, вади си телефона и се обажда:

--- Алооо, мечо, здрастиии --- лигави се тя. --- Абе знаеш ли какво стана? Тука Криско ми взе колата от мола. Ами… Ами… Криско бе, не го ли знаеш… Ми щото съм му била теглила песните на mp3-ки… Ми щял да я върне утре, ама на мен после ми трябва, че ще ходим с Мимето до БИАД. Можеш ли да направиш нещо? Добре, мечо. Много те обичкам.

Кифлата затваря, сцената се сменя и показват (примерно) Любо Симеонов, който също затваря телефона, обръща с учудено изражение към браточките до него и казва:

--- Абе, некъв там, Дриско ли е, Дришльо ли е, гепил колата на Сиси, дето й я подарих и й казал, че щял да й я върне утре. Представяш ли си?! Айде ставайте да ходим да видим къв е тоя…

Сцената се сменя и показват Криско в болнично легло, целия гипсиран, лицето му синьо-ливалово, едното око подуто и затворено. Появява се мощна медицинска сестра и казва с подла усмивка:

--- Айдеее, време е за клизмичкааа. Знаем че много я обичаш.

Той изпъшква "О-о-о" и синхронно с това тръгва неговата песен "О-о-о-бичам… "

The (Happy) End

 

 

 


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image