бТВ cliff?

Публикувано / posted 2013-01-06 в категория / in category: Да се чувстват напсувани, Некои съображения
  

btv_cliffТака като гледам, никой не се е закахърил, че са му спрели бТВ-то. Дори бабите в тролея коментираха "Е, какво толкова… Сериали колкото щеш и по другите телевизии" (unloyal bastards ;-) )!

бТВ май в момента висят на ръба на пропастта без да го осъзнават. Ами ако и другите кабелни оператори се усетят, че то всъщност уважаемите зрители не държат особено на този канал? Ако се усетят, че сега е моментът да извият ръцете на бТВ, за по-ниски цени?

btw, защо кабелните оператори въобще плащат на бТВ и на другите канали?! Нали телевизиите се издържат от реклами? Не стига, че им дават възможност рекламите, които пускат, да достигат до зрителите, ами и да плащат за това?! А защо да не се обърне палачинката и каналите да плащат на операторите, за това, че им разпространяват сигнала?

За 2011 приходите на бТВ само от реклама са били над 236 милиона лева. Excuse me, но за 236 милиона лева само това ли успяхте да произведете като програма?! Някакъв блудкав долнопробен шит, който е толкова зле, че на никой не липсва?! За 236 милиона лева, сметам дека, могат да се направят безплатни (поне) 2 х 24 часови филмови канала, 2 х 24 часови канала за top-сапунки (за бабите), спортен канал с права за Шампионска лига, Premier League, Германската, Италианската и т.н. лиги едновременно, N порноканала, N музикални канала и само бТВ ще осигурява на целокупния български народ токова много зрелища, че да няма нужда от хляб…

P.S. Като слушам/чета и други хора: Лелей, колко народна любов се била натрупала спрямо бТВ. А-а да ми стане жал за тях…

 


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image