Добрата дума на чичо Джим

Публикувано / posted 2013-01-19 в категория / in category: Некои съображения
  

Jim-rogersНа снимката е Джим Роджърс, съосновател на Quantum Fund. В ето тази статия е цитирано негово интервю в което той казва:

"Обмислям да инвестирам в България. Всъщност неотдавна си отворих сметка там… За момента освен в България нямам други планове в региона"

Ето връзка към audio-то на интервюто. Горният цитат е към края на интервюто, някъде към 10:30.

Ето връзка и към статия в The Telegraph, където отново споменава България в положителна светлина.

За хората, които не се интересуват от икономика ще поясня, че Джим Роджърс е редовен гост в CNBC, CNN и т.н. и има страшно много хора, за които е като господ.

Сега, в интерес на истината, това радио, за което е дал интервюто е световно неизвестно (или поне на мен така ми се струва). Също така, в статията в Телеграф България се споменава само веднъж помежду другото. Работата обаче е, че тези негови добри думи имат повече тежест от всичко , което биха могли да кажат нашите управляващи плюс цялата реклама, за която България е платила в последните години милиони евро.

Май ще вземем накрая да започнем да се оправяме и съвсем ще я закъсаме, защото няма да има за какво друго да мърморим, освен за това, че няма за какво да мърморим. :-)


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image