Панаирът със "заловените" бюлетини

Публикувано / posted 2013-05-15 в категория / in category: Некои съображения
  

Историята започна точно преди изборите с "заловените" от прокуратурата "фалшиви" бюлетини. Още тогава ми направи впечатление, че собственикът на печатницата много спокойно и без вид на притеснен човек обясняваше пред медиите, че това е технологичния брак. Явно човекът дори и не можеше да си представи в какво са го забъркали.

На път е да се окаже, че тези 350 000 бюлетини не са били 350 000, а към 100к. На път е да се окаже, че не са били фалшиви, а наистина са били брак.

Настанаха интересни времена за прокуратурата и Мая Манолова (която била подала сигнала), както и всички, които в деня за размисъл използваха повода, за да се изявят по медиите (визирам най-вече Станишев) и да нарушат по този начин закона.

В блога на Григор, много съдържателно е обяснена ситуацията и са зададени много конкретни въпроси, за които всеки български гражданин трябва да настоява за отговор. Вече не става дума дали ще са тия или ония на власт. Става дума за това дали ще има поне малко държава или ще изпаднем в анархия.

 

 


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image