Аламинут ли?

Публикувано / posted 2016-08-14 в категория / in category: Некои съображения
  

monПреди няколко дни си се возих в рейса и до мен двама пича си говореха, като единия, очевидно 2-3 години по-голям, даваше съвети на по-малкия как да "забие" някаква мадама. Та общо взето процедурата започваше с:
"Значи, братле, трябва да подходиш много внимателската. Първо ѝ вземи фейсбука и ѝ поискай приятелство. Тя ще се направи на мноо важна и няма да ти го приеме веднага, ама като го приеме няма веднага да се мятяш, ами ще изчакаш 2-3 дни и ще ѝ лайкнеш някой по-готин шер и така още няколко пъти и след това ще коментираш нещо, ама гледай да не е някаква простотия, измисли нещо cool ама не прекалявай, нали братле? И после, ако ти лайкне коментара, 'начи има шанс и вече може да я зачатиш. "

Та се присетих за този откъс от "Аламинут" на Чудомир:

"Ами тъй ли правехме ние с младите момичета някога, а? Тъй ли се любехме? Хванеш се на хорото най-напред срещу нея, че я поглеждаш и стрелкаш с очи, че пъшкаш и най после се редиш да й намигнеш и тя я те видяла, я не. Чак след това ще се пресрамиш да се хванеш до нея, тя ще ти подаде кутрето си, ще извие глава на обратна страна, ще се зачервите и двамата, ще ви засъхнат езиците и нито ти ще можеш да речеш думица, нито тя. Сега Аламинут! "

Та си мисля:
1. Нищо ново под слънцето -- процедурата си е Процедура :–)
2. Май нещо се е превъртяля играта, 'щото нали, 'къв аламинут, кви пет лева -- на братлето ще му трябват поне две седмици само, за да стигне до "visual" и незнайно колко още докато влезе "within striking distance". А дали въобще ще му се отвори възможност за "shot" е съвсем отделна работа :-)
3. WTF man!?! Директния подход напоследък ми вършеше толкова добра работа, но времената май са се променили, пак ли ще трябва да се връщаме на тежките и бавни процедури :-)


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image