Angel of Death

Публикувано / posted 2017-11-21 в категория / in category: Графомания
  

Значи, отивам в офиса на един клиент. Влизам, чукам, то заключено. Не, не беше това. Вратата звъни, звънеца чука. Не. И това не беше. Абе, звъня на вратата им вече на етажа и идва да ми отвори Angel of Death. Да, това беше.
Значи те там по принцип бяха 7-8 пръча и нали се сещате в чисто мъжка компания какви простотии са по цял ден. Само за пример -- токена за скръма им беше някакво уродливо дилдо, като да е от орк и с фабрични татуировки. Те бяха добавили и техни си щото нали. На шефа им обаче му беше писнало от това и го бяха посъветвали да назначи една мадама, че да се кротнат малко и да спазват приличие. Речено-сторено.
Та отивам днес и идва да ми отвори тя вратата. Една такава синеока, кестенява, стройна и облечена в някакво плетено нещо, което е от една част и едно такова ластично и плътно по тялото все едно е гола. Щях да умрам направо. Както и да е, запознахме се, Ангелина се казвала.
Започва срещата, ония ми ти изроди едни такива смирени, не мога да ги позная направо. Мадамата се оказа лигава кифла, през цялото време някакви неадекватни включвания правеше, ама нали нова, нали хубавица, никой нищо не ѝ казва, обаче виждам как започва да се трупа напрежение.
Привършва вече срещата, задачите са разпределени и тя казва:
--- Значи Краси ще хване таск 28, Милен ще хване 27, Милко -- 33, ами аз какво да хвана?
И тука аз обърнах очи към тавана и си викам "Олеле, any second now".
1. 2. 3. Нищо. Културни момчета излязоха в крайна сметка. Никой нищо не каза. Е, почервеняха, полилавяха, ама се стърпяха.


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image