Batman Dark Knight -- доста досаден филм

Публикувано / posted 2008-08-26 в категория / in category: Коментари
  

Вчера един приятел организираше културно масово мероприятие от тип посещение на кино. Идеята му беше да се гледа новия batman в Cinema City в Mall of Sofia. Честно казано, batman никога не ми е харесвал особено, но тъй като се гласяхме преди филма да пийнем и хапнем, а и от 100 год не бях ходил на кино -- навих се.

Събрахме се бая паплач -- 11 човека, седнахме в Хепи-то в мола (брех, че разкошни сервитьорки са си избрали там) и целнахме по две бирички с различни мезета. Дотук -- добре.

За самият филм:

Едно време преди филма пускаха по 5-10 минутен кинопреглед в прослава на социализма и беше доста досадно, но е нищо в сравнение със сега и 20-30 минутните реклами на други филми. Изключително неприятна история.

Както и да е, изтраяхме някакси рекламите и започна филма.

Като за типичен малоумен американски екшън -- batman става за гледане ако човек е умрял от скука, но не и специално да отиде да го гледа за удоволствие. Поне този Dark Knight е доста муден, действието се тътри едвам-едвам и най-вече -- филмът е над два часа. Накрая вече всички потропваха нервно с крака в очакване на края.

Не го препоръчвам за гледане, освен в ако в последните месец-два не сте били на ръба да умрете от скука.


3 Responses to “Batman Dark Knight -- доста досаден филм”

 1. Longanlon says:

  хихихи cool :)

 2. Bloodymirova says:

  Ми аз не умрях от скука, вероятно защото принципно си падам по батманските истории. Batman Returns ми е любимия (може би щото го гледах на 9) но Dark Knight със сигурност се нарежда напред в класацията.

 3. Огнян says:

  Да, феновете Batman вероятно ще се изкефите…
  Има повече замисъл в Dark Knight

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image