Говедата изядоха полагащият им се бахур

Публикувано / posted 2008-08-28 в категория / in category: Коментари
  

Преди час-два свърши мача на Левски с белоруския клуб със забавното име БАТЕ Борисов. За срам и ужас левскарите играха без всякакво въображение и не успяха да разцепят тези пишман футболистчета от отбора на тракторния завод.

В случаи като този човек има чувството, че има справедливост във вселената. Батков и компания извъртяха солиден номер на ЦСКА и вместо реалния шампион на БГ в шампионска лига отиде лигавия отбор на Уефскито, за да затвърди имиджа си на "евроидиот". Вероятно в момента всички привърженици на ЦСКА доволно потриват ръце и още отсега подготвят лафовете за утре за ебаване с нещастните левскари…

Ебавките са забавно нещо, когато се правят с мярка, но за съжаление в този случай левскарите ще поемат прекомерна доза. Не стига, че извадиха най-лесният възможен жребий (жребето както казва Пената), ами играчите имаха идиотизма да не отстранят БАТЕ.

Всъщност този постинг не е, за да се ебавам и аз с привържениците на говеждия отбор. Този постинг е, за да се ебавам с Батков -- човекът, който дори привържениците на собственият му клуб не могат да понасят и го наричат помежду си с ласкавите имена Бай Ганьо, Борат или в най-добрия случай -- Патков.

След жребия за третия предварителен кръг за влизане в групите на шампионска лига, като се видя какъв смешен отбор им се падна, "адвокат" Батков каза нещо от сорта: "Ако не ги отстраним, ще ме е срам да се показвам по улиците". Едва ли човек като него има чувство за срам или каквито и да било положителни човешки черти, но определено си заслужава да бъде заплюван постоянно в лицето. За мен той е главният виновник за отпадането на Левски. Ето и обосновката:

 • години наред търпя Наско Сираков за изпълнителен директор, който си правеше далаверките за сметка на клуба и съответно в един момент момчетата не издържаха и някой от тях избягаха от Левски (Пелето е най-фрапантния пример). С това успешният от минали години отбор беше разбит;
 • Когато все пак разкара НСПП (както е известен сред футболните привърженици Наско Сираков (ПП = педераст, педераст)) с него си отиде и Мъри Стоилов, който е треньорът изградил отбора в последните години;
 • За нов треньор назначи Овчата Глава, който от един поглед е ясно че е див селянд*р, който освен да се прави на палячо и да псува до тъч линията за нищо друго не става. Аз ако бях привърженик на Левски щях да се откажа от отбора ако имахме такъв треньор;
 • Овча Глава, Овча Глава, ама да я беше оставил първо да се види дали въобще ще стане нещо от този отбор. Както е известно, случва се някои отбори да играят много добре, точно защото треньорът им е леко кух, не може да си контролира отбора и играчите правят каквото си искат (пример: българският национален отбор, САЩ '94). Но не би. Два официални мача и Батков го разкара. Най-малкото не е коректно като отношение към старши треньор, бък бил той и Овчата Глава.
 • В паниката назначи Кокала за треньор. Интересно ми е на кой що-годе смислен отбор е бил старши треньор Кокала, че да му се повери втория по-успешност български клуб?!?

Докато гледах мача чух от коментаторите, че Левски си "спестил" приходи за 7 милона евро заради некласирането за груповата фаза. Хак да му е на Батков. Как ли ще погледне на това Мишата? Дали на Батков няма да му се случи същото като на Грашнов?

Всъщност от цялата работа си патят най-много привържениците на Левски. Футбалерчетата им дреме, повечето от тях са просто устроени момчета-чалгаджийчета, дай им Син сити, една хубава кола и певачица за гадже, взимат си сочните заплати от клуба и това им е напълно достатъчно да препълни мозъчетата им и да са (пре)доволни от себе си. На Батков също му дреме (освен ако Миша не го привика в квантовата(?) стая). На феновете обаче много дългове време ще им държи влага, особено като се има предвид, че (основателно) си правеха сметки за групите --  Ман Юнайтед, Барселона, Интер и т.н. Отделно е унижението, което ще трябва да изтърпят в следващите дни.

В предишни години съм викал за Левски пред телевизора, докато гледам мачовете им в европейските турнири. Ядосвах се на пропуските им по същия начин, по който съм се ядосвал за тези на ЦСКА. След тази простотия обаче с отнемането на лиценза на ЦСКА -- свърши тая. Докато Батков е на власт силно се надявам за Левски да записва загуба след загуба и унижение след унижение, докато накрая на всички не им писне и не го разкарат по най-брутален начин. Нека се случи това, а после пак ще си гледаме мачовете заедно с левскарите с бира в ръка и ще се ебаваме тънко, както си пише по дебелите книги.


2 Responses to “Говедата изядоха полагащият им се бахур”

 1. Longanlon says:

  лелей, от де си им насъбрал толкоз…

  мен ме издразниха разни надъхани левскарски коментатори и спортни журналисти, които навсякъде пишат днес, че видите ли, левски ТОТАЛНО надиграл и направо РАЗМАЗАЛ трактористите на собствения им терен, само дето, видите ли, съвсем случайно, въпреки че били ТОЛКОВА по-силни, не успели да бият и отпаднали. смех!

 2. Огнян says:

  Не съм им набрал чак толкова, просто каквото повикало -- такова се обадило. Две-три години имаха що-годе добър отбор и с малко повече късмет направиха нещо в Европа (липсата на успехи там им беше голяма болка). В следствие на това си вирнаха носовете… Дори нормалните фенове се отлепиха от земята и започнаха да прекаляват с простотиите. Да се надяваме, че най-накрая ще се отрезвят…

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image