Яне, малоумен ли си бе чадо?!

Публикувано / posted 2009-03-31 в категория / in category: Да се чувстват напсувани
  

Днес видях следната новина: Софиянски се събра с Яне Янев.

Яне Янев се изживява, представя и е лансиран като виден борец срещу корупцията в следствие на всичките "сигнали", които подава до прокуратурата и най-вече медиите.

Стефан Софиянски е един от най-добрите специалисти в областта на корупцията с голям "опит", натрупан през времето, когато беше служебен премиер и кмет на София. За него казват, че прекалено много е бъркал в кацата с меда. Според мен това не е точно -- той целият се беше наврял в нея.

Да оставим другото, но не ми го побира акъла следното: как един човек като Яне Янев (няма значение какъв е), който добре е влязъл в ролята на "борец срещу корупцията" си позволява да се захване със Стефан Софиянски и да правят коалиция?! Че то и най-малоумния човек (поне в София) няма да гласува за тях заедно. Все си мисля, че Яне (РСЗ) щеше да има много по-висок изборен резултат ако се яви сам (толкова ли са му дотрябвали парите на Софиянски, че си плю на сурата!?!?!).

…но какво ли се чудя -- явно така е модерно напоследък. Може би вземат пример от СДС, които си направиха харакири, влизайки в коалиция с Мавъра.


Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image