Нов дизайн на ikratko.com

Публикувано / posted 2009-06-23 в категория / in category: Web development
  

ikratko_newНа принципа, че обущарят ходи със скъсани обувки доста дълго време си бях зарязал "фирмения" сайт и седеше с един OEM-ски дизайн. От занимания с проекти на клиенти не ми беше оставало време да го погледна и да го оправя. Ето, че най-накрая "най-щастливия ден дойде" и пооправих малко нещата. Честно казано, въобще не ми се занимаваше да правим с дизайнерката нов дизайн, защото щеше да отнеме поне няколко дена, а и имам доста идеи как да се развие и чак като му се изчисти структура и има налично всичкото съдържание -- тогава ще му направим шукар нови "дрешки". Ето го и новия вид на сайта, който предлага  изработване на сайтове ;-).

Като съм почнал да отделям време за собствените ми неща -- сега мисля да пооправя и афилиейт сайта за бейзболни билети, който нещо не се представя добре напоследък горкия. Мисля да го преместя на хостинг в USA, но за целта ще трябва да направя някои допълнителни неща като изпращане на мейли със статусите на импортите и т.н. Много ме притеснява, че на тия shared хостинги постоянно им рестартират сървърите, а при мен има един cron job, който върви към час и половина (харвест на билетите) и ако го прекъсват ден-през-ден -- инфото няма да се ъпдейтва толкова редовно, а това може да е проблем защото наближа all-star мача и най-вече MLB 2009 All-Star Tickets Strip, което се надявам да докара някоя друга стинка в близкия 1 месец.

Отделно: сестринските сайтове за хамерикански футбол, хокей и баскетбол вече са с поостарели домейни и май е време да им се направи малко оптимизация и да се види дали и те ще дръпнат като "кака си".

Върти ми се една идея в главата да направя сайт за k-way обмяна на линкове между сайтове, направил съм архитектурата, но се очертава като бая работа, а се задават проекти на клиенти и не знам дали ще остане време за него… :-(


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image