Желиран силиций в циците

Публикувано / posted 2007-07-30 в категория / in category: Да се чувстват напсувани, Некои съображения
  

0:15 е, в стаята е жегичка и задушно като в палатка на плажа към 11 на обяд.  Явно няма да се спи преди 1:30 -- 2:00 и седнах да погледам малко телевизия. Разцъквах каналите и попаднах на Планета TV -- даваха клип на някаква силиконова мадама. Цък, цък, цък -- филм с девойка, която си съблече тениската и пак силикон. Цък, цък -- вече истинско порно, отново със силоконова пача.

Това вече е прекалено, от криворазбран стремеж към красота жените ще станат съвсем скоро по-близко до андроидите от научната фантастика, отколкото човешки същества.

Всеки път като видя силиконова мадама се сещам за един мой бивш съученик и една негова технология за чекии/чикии. Този агент веднъж, докато се бяхме  напоркали на някаква екскурзия и си говорехме обичайните пубертетски простотии, ни светна на следното know-how:

Необходими продукти: един леко презрял пъпеш.

Приготовление: слагате пъпеша на слънце за около половин час, за да се нагрее. Пробивате дупка, колкото ви е диаметъра на пишката и си я вкарвате вътре. Понеже  пъпеша е топъл отвътре, усещането било много близо до това на жена.

Тогава си спомням, че си помислих, че това е страшна простотия. По дяволите, пъпеша си остава пъпеш, нищо общо с жена няма. Що за малоумен начин?!

Същото е и със силикона. Личи си, поне в 95% от случаите. Която си няма гърди -- няма си. Напъхването на силикон е като подплънките в сутиените -- изкуствено. Като видя такава мадама и се сещам за скапания пъпеш.

Дами, как може да си наврете в тялото желиран силиций?! На силиция мястото му е по скапаните чипове на компютрите, gsm-ите и т.н. Вярно, че го правите, за да сте по-секси, но я се замислете малко, ако тази тенценция продължава да се засилва, дали на някой му се прави секс с андроид?

For fuck sake…


2 Responses to “Желиран силиций в циците”

  1. Maria_R says:

    Eeeeeeeee, направо кърти? мивки:))))))))))))
    Тая технология за чекия/чикия трябва да я патентова твоя съученик, ще забогатее най-малко от признателните производители на пъпе?и, които ?е си пробутват презрялата стока на недозрели пъпчиви акселератчета:))))))))))))))
    А за силиция съм напълно съгласна, още повече, че винаги си личи… Но малоумните цицомани няма да свър?ат, както и силиконките с мозъци като на колибри:-D

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image