С кого изневерява жена ви?

Публикувано / posted 2010-02-07 в категория / in category: Некои съображения
  

rogaСкоро разбрах, че един познат се е развел. Когато поразпитах общите ни приятели се оказа, че причината била, че жена му такива рога му е сложила, че пича не е можел да мине под моста на НДК. Това ме мотивира да довърша настоящата публикация (бях я започнал преди година, но все нямах време да възстановя източниците, от които дойде първоначалното вдъхновение за нея (било то статии или "свидетелски показания" :-) )).

Не приемайте написаното (прекалено) насериозно.

Ето и топ 7 на най-основните типове:

7. Шеф

Податливи типове жени: всички

Най-податливи: гаджета и съпруги на "Романтик"; съпруги на "Лошо момче"

Най-малко податливи: гаджета и съпруги на "Паралия"

Мъжете с власт са секси за жените. Няма кой-знай-какво повече да се каже. Ако жена ви ви смята за мухльо е много вероятно да ви изневери точно с този тип.

За "лошите момчета" специално, проблемът е, че точно това, което са харесвали (някога) съпругите им в тях може да бъде намерено до голяма степен и в "Шеф", плюс някои допълнителни екстри, като повече финансова сигурност и уважение в обществото.

Хубавото на този тип е, че са относително рядко разпространени в природата, а и вероятността точно вашата жена да попадне на палав и привлекателен шеф са много малки, но дори и да се случи това -- няма опасност да ви се развали брака. Обикновено "Шефът" ще я ползва само за любовница и то временно, докато намери някоя по-млада и/или секси. Голямо утешение, нали?

Псевдотип: псевдошефчетата представляват просто представители на другите типове, които по някакъв начин са се изкачили наскоро на шефска позиция и още не са попили шефските практики, поведение и самочувствие. Такива са и шефчетата на средни и най-вече на ниски позиции.

6. Паралия

Податливи типове жени: всички, но най-вече тези, на които притежанието на "неща" е основното им удоволствие.

Най-податливи: съпругите на "Романтици"

Най-малко податливи: съпругите на "Шеф" и "Лошо момче"

В днешно време с нарастващата меркантилност този тип представлява все по-голяма заплаха, но е толкова назад в класацията, по простата причина, че истинските паралиите са малко като бройка и така да се каже, представляват ниско глобално ниво на заплаха. Прекалено много жени се конкурират за всеки един такъв, така че, освен ако жена ви не е изключително разкошна, вероятността да изневерява с такъв е доста ниска.

Специално за съпругите на "Романтици" -- те обикновено след време се отегчават от тяхната (прекалена) духовитост и в крайна сметка намират за привлекателно точно обратното -- повърхностните паралии.

Псевдотип: псевдопаралиите се характеризират с това, че само на външен вид поддържат илюзията, че разполагат с много пари. Докато реалния паралия си купува лъскава кола и му остават бол пари, то псевдопаралиятa си купува същата, но остава с пет лева в джоба и не може да си плати таксата за GSM-a. Ако видите някой, които кара луксозен таралясник, но три месеца не си оправя ударения калник -- най-вероятно става дума за псевдопаралия, който събира пари за ремонт. Ако жена ви изневерява с такъв -- много бързо ще го разкрие и ще му бие шута.

5. Интелигентния

Податливи типове жени: които смятат, че мъжа им не им е на интелектуалното и/или културно ниво

Най-податливи: съпругите на "Лоши момчета"

Най-малко податливи: гаджета и съпруги на "Романтик" и "Душата на компанията"

Този тип мъже са с IQ над средното, притежават относително добро възпитание и обща култура. Могат да поддържат разговор на почти всякакви теми и умеят да слушат. Представляват ниско ниво на заплаха за гаджетата, но за сметка на това -- изключително високо за съпругите. Един от най-опасните типове, когато става дума за разрушаване на брак.

Ако жена ви постоянно ви натяква, че сте простак или че не мислите, когато правите нещо -- вероятността да ви изневери с някой такъв е доста голяма. Не само, че може да ви изневери, ами и вероятно ще ви напусне, ако аферата продължи достатъчно дълго. Основната причина този тип да е назад в класацията е, че "интелигентните" са относително по-неагресивни и пасивни по отношение на жените и в повечето случаи ако жена ви сама не им се "надене", то най-вероятно, всичко, което ще направят по отношение на нея е да си ударят една самотна сабя вечерта в леглото, представяйки си я нея.

Ако сте от типа "Лошо момче" внимавайте много за "интелигентните". На съпругата ви вероятно отдавна и е писнало от мачовските ви глупости и при първа възможност ще потърси при някой такъв "уважение, внимание и нежност" (и секс).

Псевдотип: псевдоинтелигентните са изключително широко разпространено явление, но за щастие са безобидни. Не само че фалшивостта им лесно се разкрива дори от тъпи кифли, но и притежават пасивността на основния тип.

4. Душата на компанията / купонджия

Податливи типове жени: които не са се "наиграли" на "млади" години.

Най-податливи: всички гаджета; съпругите на "Шеф"

Най-малко податливи: съпругите на "Романтик"

Това са пичовете, които винаги създават забавна атмосфера и са желан гост на всяко събиране. Притежават добро чувство за хумор, знаят безброй забавни истории, първи са на дансинга и винаги са готови за невинни и не толкова невинни fun простотии. Най-добър успех имат при отегчените и скучаещи жени, които са готови да дадат (почти) всичко в замяна на малко забавление (реално погледнато всички имат най-добър шанс при такива, но купонджиите водят с няколко дължини).

Съпругите на мъже от тип "Шеф" са най-уязвими, защото те са тези, които получават най-малко внимание, а и нерядко "шефовете" с времето се превръщат сдухани сухари.

Макар мъжете от този тип да имат изключително висок процент на успеваемост при "зарибяването" на чужди жени, в същото време са и много уязвими по отношение на собствените си съпруги. Купонджии, купонджии, но това е хубаво само, когато е време за забавление. Когато обаче става дума за нещо сериозно те са първите, които гледат да се измъкнат или да отложат нещата и това действа вбесяващо на много жени. Обобщено казано: купонджиите са страхотни за гаджета, но са изключително лош вариант за съпрузи.

Псевдотип: за разлика от другите типове тук не съществува постоянен псевдотип, но често другите типове го имитират временно, когато са усетили, че това може да им донесе успех.

3. Романтик

Податливи типове жени: всички

Най-податливи: съпругите на "Шеф"

Най-малко податливи: гаджета и съпруги на "Купонджия"

Това е най-разрушителния тип, но за щастие е почти изчезнал в днешно време. Така де, колко трубадура сте виждали напоследък?

Псевдотип: има всякакви версии -- от такива, които свирят на китара и пеят песни за любов на брега на езерото под лунна светлина до такива, които са просто чорлави пичове с големи тъжни кафяви очи, говорещи на (псевдо)философски теми. Много хора подценяват романтиците, но те притежават СИЛАТА -- всички жени дълбоко в себе си имат една много тънка струна,обикновено тотално недостъпна за другите типове, но романтиците не само, че могат да стигнат до нея, но и успяват да я дръпнат нежно с неочаквана лекота. Това е струната на ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ (тук е моментът всички дружно да повърнем ;-)). Последствията обикновено са опустошителни и често мигновени -- гаджето ви веднага ще ви зареже. При съпругите, особено ако имате деца, нещата едва ли ще се развият толкова бързо, но това понякога е по-лошия вариант -- ще последва дълъг период на агония. Единствения ви шанс е Романтикът да се отегчи след време и да остави жена ви на мира.

2. Заслужил майстор ебач

Податливи типове жени: всички

Най-податливи: всички

Най-малко податливи: --

Понякога се случва така, че на даден мъж му излиза славата, че е изключително добър в леглото и това разпалва любопитството на всички жени до температура няколко милиона градуса. Дори и тези, които не си падат особено по секса и те се побъркват и тръпнат в желание на собствен гръб (буквално) да изпитат за какво става въпрос. Единственото хубаво в цялата работа е, че този тип е по-скоро митичен, отколкото реално съществуващ.

Псевдотип: това сме всички ние останалите. Едва ли има по-имитиран тип. Кой не се е хвалил пред приятелите със сексуалните си подвизи (и реални, и измислени)? Всъщност, откакто има виагра, човек и с това не може да се похвали -- всички станаха големи ебачи.

1. Лошо момче

Податливи типове жени: всички

Най-податливи: гаджета на "Интелигентния"

Най-малко податливи: гаджета на "Шеф"

Едва ли, дори и в докторат по психология могат да се изброят всички причини, поради които жените харесват лошите момчета, затова просто ще го приемем за факт. Също така едва ли има нужда да ги описваме кой знай колко -- гледат лошо, агресивни, самочувствие, татуировки, мотори, коли, "gansta" и т.н., и т.н.

При тях има два изключително неприятни момента: 1. падат си по безкомпромисното преследване на избраната жена "жертва"; 2. Дори да разберете за това и да ги конфронтирате -- ще си изядете боя.

Ако гаджето ви си падне по някой такъв -- пишете я фира.

Ако съпругата ви си падне по някой такъв -- ами… единственото утешаващо е, че вероятно бързо ще свършат отношенията им.

Истинските "лоши момчета" са изключително малко, но за съжаление има много представители от псевдотипа, които са почти също толкова опасни и вредни.

Псевдотип: буквално сульо и пульо при всяка възможност се опитват да се правят на bad ass. Естествено, на повечето не им се връзва този имидж, но дори и тези, които остават са прекалено много и най-големия проблем е, че жените трудно различават оригинала от псевдото. Всъщност, това последното не е така, но на жените не им пука -- дори донякъде умишлено се оставят да бъдат заблудени.

За кръшкането или изневярата на дадена жена са необходими четири компонента:

 • мотивация -- всеки от горе изброените типове има поне една специфична черта, която може да послужи за възбуждане на интерес и мотивация. Отделно от това: много изследвания показват, че основната и първостепенна мотивация за изневярата на една жена рядко е секса.
 • количество интерес от другия пол -- ако жена ви е внучка на баба Яга и не си стриже редовно космите, излизащи от брадавиците -- може да не се притеснявате (много). Ако е красива и секси -- ами… инвестирайте в хубав трион, с който периодично да си подрязвате рогата
 • време -- спомнете си казармата и принципа "Войниците не трябва да се оставят без работа, иначе започват да мислят за глупости"…
 • терен

Когато става дума за време + терен имаме други четири основни типа:

Колегите на жена ви

Това са хората, които реално прекарват заедно с нея повече, отколкото вие. Дори да не са от най-подходящия за нея тип имат на разположение предостатъчно време, за да уцелят подходящ момент и да стане "инфекция". В случая, теренът поне за първоначалната заварка е постоянно наличен -- офиса.

Противодействие: няма

Съседите

Това също са хора, които са постоянно около жена ви и не само това, ами за терен могат да използват собственото ви легло.

Противодействие: Разбира се, когато заминавате командировка, можете да пъхнете под матрака на вашето място една противопехотна мина.

Приятелите

Тъжно, но факт. Това са хората, с които излизате заедно, ходите на разни екскурзии, вили и т.н. Нерядко се оказва, че жена ви си пасва по-добре с някой от приятелите ви, отколкото с вас. Може дори да е само временна искра, но последствията пак могат да бъдат много неприятни, особено ако ги хванете на местопрестъплението.

Противодействие: когато сте с приятели, примерно на вила -- лягайте си последен, спете леко и ставайте първи. Не, че ще предотвратите неизбежното, но поне няма да стане пред очите ви…

Майсторите

Независимо дали става дума за този, който ви прави плочките в банята или за момчето, което ви пуска интернета -- това е една легендарна категория ебачи на чужди жени.

Противодействие: жена ви да ходи на работа, а вие оставате при майсторите. Тъкмо поне може да пийнете някоя друга ракия с тях, докато в същото време някой неин колега и сваля гащичките и я полага на бюрото в офиса.

Цялата публикация излезе доста песимистична и едва ли не се оказа, че ако човек има връзка с жена то непременно ще му сложат рога. За щастие нещата не стоят така, но това е отделна и дълга тема по която в момента не се сещам какво да напиша и затова ще оставя тази възможност на вас в полето за коментари по-долу.


8 Responses to “С кого изневерява жена ви?”

 1. mushichka says:

  след кратък анализ върху прочетеното, искам да попитам само едно: дали смятате некогаш в бъдеще време да опишете основните архетиповете, с които Мъжът би се поблазнил да .. прелюбодействува? ъ? :)))

  пс: текста кефи!

 2. Огнян says:

  @mushichka
  Всъщност, по-добра идея е жена да напише такава публикация. Защо не го направиш ти? ;-)

 3. Tania says:

  Страхотен текст!Съгласна съм с всяка твоя дума.Но трябва да се даде доверие -- другото е Божа работа.

 4. насекомо says:

  ако може някой е*ач с пистолет да лапне дулото и да натисне спусъка за всеобщо удоволствие

 5. mushichka says:

  @Oгнян

  па добре :)) (не искам и да си представям в момента какви грозни неща ще излязат изпод пръстите ми :D)

 6. Огнян says:

  @mushichka
  Няма проблеми, ще е ми е доста интересно да прочета :-)
  Честно казано, като се замисля, въобще не мога да се сетя варианти по-смислени от: 1. С дълги крака; 2. С големи … очи; 3. И двете ;-)
  Прости хора сме си, търсим прости неща :-)

 7. Много добро! Браво!

 8. И все пак е дали жената е тръгнала да изневерява и не е важно с кого! За съжаление много трудно се разбира да му се невиди… :(

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image