Одобриха ме за бета тестер на Civ5

Публикувано / posted 2010-05-13 в категория / in category: Други
  

Преди няколко седмици кандидатствах за бета тестер на Civ5 и общо взето не възлагах големи надежди, но за приятна моя изненада ме одобриха и в момента тегля текущия билд (oh boy, oh boy!) :-).

За съжаление ме накарах да подпиша Non Disclosure Agreement и няма да мога да споделям впечатления от играта :-(


6 Responses to “Одобриха ме за бета тестер на Civ5”

 1. Здрасти! А накратко може ли да обясниш каква е процедурата за кандидатстване! ПРиятно тестване :D

 2. Огнян says:

  Ами, честно казано, не знам каква е процедурата -- аз съм малко с връзки :-). На този етап приключиха набирането на тестери, но доколкото разбрах ще има нова кампания за тестване на мултиплеъра след месец-два и ако те интересува -- ще питам как става кандидатстване или още по-добре -- ще те уредим и теб по нашенски :-)

 3. Благодаря за инфото и предложението! :D Не знам дали ще кандидатствам, но е добре, че създателите/предполагам/ се допитват до част от бъдещите потребители /не знам дали такава е практиката при всички гейм-студия/. Извинявай ако въпросът ми е предмет на поверителност, но се питам, след като проиграеш играта как се процедира-попълваш нещо като анкета или излагаш вижданията си в свободен текст, и най-вече дали идеите на тестващите се вземат предвид. И още нещо-необходимо ли е да покриваш препоръчителните изисквания?

  П.С. За CIV 5 не знам дали бих пробвал обаче за новия "Call of duty"-определено би ми било интересно/ако някой от Activision ми звънне и ако машината ми може да я подкара :D/
  А нашенските гейм студия, които извадиха добри предложения, имат ли такава практика?

 4. Огнян says:

  Честно казано -- нямам опит с тестване на други игри. За civ5 -- съвсем малко съм я играл и ми е рано да давам feedback. Ще видя по-натам дали е с форма или свободен текст.
  Идеите на тестващите със сигурност ПОНЯКОГА се вземат впредвид, то иначе се губи голяма част от ползата :-)
  За Activision -- едва ли някой ще ти звънне, по-скоро ще трябва да търсиш по сайта им като обявят набиране на бета тестери. Общо взето за civ5 искаха спецификация на PC-то + съвсем кратко лично представяне.

 5. Благодаря! Ще следя Activision :D
  Ще чакам и Civ5-трейлърът изглеждаше обещаващо!
  Спорно тестване :D

 6. 3ton1 says:

  Прави впечатление, че в civ4 има две гръцки цивилизации -- Византийска империя и Гръцка империя (?) същевременно няма Българска империя. Във всеки солиден учебник по история има раздел за Българската империя, но няма такъв за Зулуската например. Това едва ли спомага за доброто ориентиране на играещите в средновековната история на Европа. Дипломатическите игри на Цар Борис І Покръстител с Рим и Цариград водят до свикването на църковен събор в Цариград по въпроса за принадлежността на новопокръстена България. Старобългарският език и азбука са в основата на културата на по-голямата част от славянския свят. Българската азбука (чрез руския език) е официална азбука на ООН и т.н. Би било добре а се обърне внимание на подобни несъответствия при подбора на цивилизациите. Все пак Българската цивилизация е една от най-старите в Европа.

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image