Некоректен телевизионен сервиз в Люлин, блок 033

Публикувано / posted 2011-10-14 в категория / in category: Други
  

Наложи ми се да дам за ремонт един стар CRT телевизор Самсунг. Чрез Google намерих един в Люлин, блок 033 "Цезар електроникс", който ми беше относително удобен (т.е. не трябва да се минава през центъра). Когато приемаха телевизора всичко изглеждаше ОК, без излишни приказки се разбрахме с човека да го погледнат и да се обадят да кажат колко ще струва ремонта. За съжаление, се оказаха некоректни:

 • не се обадиха да кажат колко ще струва ремонта, а направо го направиха. Идеята на това обаждане беше, че ако ще струва прекалено много (както и стана) да им кажа да не правят нищо, а да си взема разваления телевизор и да го дам за рециклиране.
 • не се обадиха да кажат, че е готов, а чакаха аз да им звънна;
 • не издават касова бележка;
 • специално го бях изчистил, като го носех, за да не се омажа целия, а ми се връща целия в прах, т.е. ако примерно отидете след работа да си приберете телевизора ще е добре да си носите парцал или работни дрехи;
 • когато отидох да го вземам и спокойно им обясних, че горепосочените неща не са най-добрия начин да се прави бизнес се почна едно мажене: били ми звъняли и то неколкократно, ма то всъщност ремонта бил много евтин, ама какво толкова и т.н.
В интерес на истината, след цялата разправия ми предложиха да си демонтирали техните части и да ми го върнат  и да не плащам нищо.
Вие си преценете дали да си давате техниката там.

4 Responses to “Некоректен телевизионен сервиз в Люлин, блок 033”

 1. Hristo says:

  Благодаря за информацията. Ще го имам предвид, защото и Аз мислех да им нося телевизора си.

 2. коко says:

  Аз пък останах много доволен от тях. За 50 лева ми направиха уред, какъвто преди това не бяха поправяли. Цените им изглеждат много добри. А на теб каква цена са ти казали, защото на някои 20 лв им се вижда скъпо…

 3. Огнян says:

  @коко
  към 50 лева излезе ремонта на телевизор, който целия не струваше толкова…
  Това е целият проблем: просто трябваше да ми звъннат да ми кажат, че ще излезе толкова, за да знам, че няма смисъл да се прави. Щях да им платя за диагностиката 10-15-20 лева (колкото е там) лева и щях да изхвърля телевизора.

 4. Светльо says:

  Да тези са пълни некадърници,сасипаха ми един телевизор безвъзвратно!

Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image