За трите прасенца и dotgeek.org

Публикувано / posted 2007-04-10 в категория / in category: Други
  

Предишния постинг го бях написал за участие в един конкурс за статия, който се организираше от dotgeek.org -- това е сайта, който организираше навремето php marathon-a -- състезание по програмиране за php developer-и.

Та отделих значи 4-5-6 часа да го пиша, после загубих времето и на други хора да ми пооправят индианския английски, постнах статията на dotgeek.org и зачаках. За няколко дни излезе на първо място по оценка от посетители и така си и остана до един момент в който dotgeek.org просто изчезна -- сега се отваря празна страница.

А първа награда беше някакъв Mac core duo нещо си -- хубава машинка, мислех да си кача линукса на нея.

Та цялата работа е в това, че админ-а на сайта и бившия организатор на маратона -- gurugeek, който въпреки пубертетския си ник всъщност е професор в някакъв частен университет в Швейцария, няма време да се занимава със сайта си и инициативите си и просто явно затвори сергията. Барем да беше пратил един е-майл да каже "сорри".

Та този пост е, за да го напсувам този човек. gurugeek -- чувствай се напсуван ако обичаш, че вече съм си изразходвал лимита от псувни за тази година.


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image