Изненадващият кеф от декоративните мазилки

Публикувано / posted 2009-04-06 в категория / in category: Други
  

Наскоро направих сайт на един от най-добрите майстори на декоративни мазилки. Тъй като трябваше да се направи максимално бързо самия сайт не е кой знай какво -- основно представлява галерия със снимки на негови творения.

Още, когато първоначално ми изпратиха снимките на готовите обекти ми стана интересно и ги загледах и много ми харесаха. Това обаче е нищо в сравнение с впечатлението на живо, което ми направи хола на самия майстор (Стуци), който беше с такава мазилка. Бях отишъл да се почерпим по случай сайта и въпреки, че по принцип не се впечатлявам от подобни неща -- направо се шашнах. Усещането е много по-приятно от всякакви тапети, латекси, декоративни камъни/мамъни и т.н.

Живот и здраве, като ми стане готов хапартамента към края на годината -- ще го пазаря да ми направи и на мен в хола един такъв разкош.

Има две субективни неща, които не ми харесват -- тези декоративни мазилки се водят някаква модерна снобария и са популярни сред ред баровци -- Стуци ми изброи някои от неговите клиенти и определено портфолиото е впечатляващо -- не малко хора имаше, които са доста известни, но точно това е проблема -- никога не съм обичал да се хвърлям на разни "модерни" неща. Другият субективен проблем е, че изработването на декоративна мазилка, не е евтино и ще трябва да отделя една хубава сумичка за целта.


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image