Euro 2008 -- добре, че е по Диема

Публикувано / posted 2008-06-20 в категория / in category: Други
  

euro2008.jpgОткакто е започнало първенството постоянно гледам, слушам и чета разни възмутени коментари от типа "Как може да се даде първенството на кабелна телевизия, много хора няма да могат да го гледат".

Честно казано не мога да я разбера много тази истерия.  Прилича ми на някакъв недодялан PR на БНТ.

Първото, което се сещам -- правата не се просто дават, а се купуват. Диема са извадили паричките, докато Канал 1 са бляли (както винаги (държавни чиновници -- какво да ги правиш)) и съответно са ги получили.

Второ:Никой няма да умре ако не гледа европейското. Аз дето съм футболен маниак досега я съм гледал половината мачове, я не. Човек ако чак пък толкова е мераклия да гледа мачовете (и няма Диема) -- отива в най-близката кръчма, поръчва си една биричка + пилешки сърца и си гледа на воля и то в компания (това да си гледаш мачовете сам вкъщи определено е доста скучно).

Трето:

Коментаторите на Диема (макар че и те си имат трески за дялане) определено са доста по-добри от тези на Канал 1. Само едно име ще спомена: Петър Василев. Това е "човека", който се вре да коментира всички по-важни мачове по "канала" и не веднъж е развалял кефа на цяла България, особено с идиотщините си покрай националния отбор. Само заради него "Канал 1" не заслужава не само Евро 2008, ами и каквито и да било мачове. Толкова години тормоз, толкова емейли до БТН от маса хора с молби и заплахи този човек да бъде свален от ефир (поне, най-добре уволнен), но резултат няма. Както и да е…


Leave a Reply

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image